Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Dela

Glöm inte att skriva!

Andaktsboken för 2015 är under produktion - hemma hos dig, hoppas jag! Den 1 april tar förlaget vid och ser till att dina och alla andras andakter samlas i en volym. Det är inget aprilskämt.

Bidra till andligt liv!

31 mars är sista dagen att skicka in andakter till Andaktsboken 2015! Du har väl tagit tag i saken och skrivit ner något om en upplevelse du haft med Gud?

Det övergripande temat för andaktsboken är ”I Mästarens fotspår”, men låt det inte begränsa dig. Det finns många sätt att vandra i hans fotspår, kanske just din erfarenhet kan uppmuntra någon annan?

Varje andakt får innehålla högst 300 ord, förutom en kortare bibeltext som inledning och en kort bön eller reflektion som avslutning.

Utgå gärna från en ”human interest story” (en personlig berättelse/erfarenhet). Tänk på att hela familjen, barn och vuxna, ska kunna få med sig något. Använd ett språk och illustrationer som kan förstås även utanför våra församlingar. Alla andakter kommer att ses över av en redaktör, så stressa inte upp dig i onödan. Se till att få det gjort och ivägskickat!

Skicka dina andaktstexter till Skandinaviska Bokförlaget, Ekebyholmsvägen 153, 762 91 Rimbo eller rainer.refsback@adventist.se. Senast den 31 mars!

Givetvis kommer alla som får en andakt publicerad att få ett exemplar av andaktsboken som tack!

Rainer Refsbäck medieavdelningen