Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Dela

Ge ADRA:s mödrar en gåva på Mors dag!

Tänk att kunna glädja din mor samtidigt som du stödjer ADRAs arbete för mammor, det måste väl kallas dubbel glädje.

Mors dag närmar sig och miljoner med mammor världen över lever i fattigdom, konflikter och ovärdiga levnadsförhållanden. Du kan använda Mors dag för att visa ditt stöd till ADRA som arbetar för att förändra situationen – till exempel genom en gåva till ADRAs arbete. Du kan även Sms:a ADRA 50 till 72930 så skänker du 50 kr eller ADRA 100 till 72930 så skänker du 100 kr.

 

Om du väljer att köpa en present på nätet så kan du också bidra till ADRA, utan att det kostar något extra. Så här stöder du ADRA Sverige när du shoppar på nätet.

 

Förslag på presenter till mor: Blommor från Euroflorist, favoritmusiken från CDON, en i-pod från Apple, kanske en weekend på Scandic med härlig frukost, kläder från Ellos och mängder av annat hittar du hos 180 nätbutiker som finns med hos GodHandling.

 

Uppvakta mamma på Mors dag med ett vackert gåvogram!

Skänk en gåva till ADRA:s arbete för utsatta mammor och barn i världen. Du får då ett vackert gåvogram att ge din mor eller fru.

Så här går du till väga:

•Ring 08-545 29 770 eller sänd ett e-mail till gavogram@adra.se
•Tala om vad du vill att det ska stå på gåvogrammet.
•Ange namn och adress på mottagaren.
•Tala om hur stor gåva du vill ge.
•Sätt in pengarna på ADRA Sveriges Plusgiro 15 13 78-7 eller Bankgiro 269-9973. Märk inbetalningen med Gåvogram, namnet på den du vill hedra och vilken verksamhet som pengarna ska användas till.

Med din hjälp kan fler mammor och barn växa upp tillsammans!