Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Kalender

Galakväll till förmån för ADRA
Dela

Galakväll till förmån för ADRA

Kl 20.00 live på AdventistPlay.se.

12 jun 2021 - 12 jun 2021

En digital galakväll till förmån för ADRA Sverige.

När? Lördag 12 juni kl 20.00

Var? LIVE på AdventistPlay.se

ADRA har som en del av Adventistsamfundets unionsmöte en galakväll där olika bidrag från privatpersoner och församlingar runt om i Sverige kommer visas och auktioneras ut. Länken här tar dig till sidan med information om allt som finns att bjuda på under kvällen och det högsta budet när vi kommer till slutet av programmet vinner: ADRA galakväll auktion

Vi får även ta del av musikinslag från olika personer och församlingar runt om i Sverige.

Alla bidrag är gåvor och behållningen går oavkortat till ADRAs arbete runt om i världen.

Bidragen presenteras under kvällen tillsammans med information om ADRAs arbete. Var med och dela glädjen med att hjälpa!

Vill du skänka en gåva denna kväll! ADRAs Swish: 123 900 7212 (Märk: ADRA gala)

 

Information som gått ut inför galakvällen:

Vi vill att ni spelar in ett musikinslag som passar för ADRA Sveriges arbete. Det kan vara solon, duetter, barnkör eller kvartetter. Det blir er församlings hälsning till deltagarna på unionsmötet. Det går lätt att filma med en mobiltelefon. Kom ihåg att filma i liggande format, dvs. mobilen ska vara på tvären (horisontalt), och filma med högsta upplösning på kameran/mobilen. Filmerna ska vara klippta och färdiga att lägga ut i livestreamingen. Vi vill få in dessa bidrag senast den 1 juni. Musikfilmerna mailas till hampus.imhagen@adventist.se. Om du inte får en bekräftelse på att filmen har kommit fram får du kontakta Hampus. Det vore roligt om så många församlingar som möjligt kunde delta!

Dessutom utmanas varje församling att komma med ett bidrag som kan auktioneras ut senare under kvällen. Det kan vara saker som tavlor och hantverk eller upplevelser som att åka båt, helikopter, hundspann eller en helg på Västerängs lägergård för en familj. Var kreativa och skicka in bilder/filmer på ert bidrag senast den 1 juni till karolina.poland@adventist.se. Det blir en tävling mellan de olika församlingarna om vilket bidrag som ger mest till insamlingen. Betalning sker på söndagen.


Vi ser fram emot att gemensamt kunna dela våra talanger och samtidigt samla in pengar till ADRA Sverige.

Karolina Poland och Siri Bjerkan Karlsson