Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Dela

Ettåringar för Ekebyholmsskolan sökes

Är du sugen på att jobba med ungdomar? Vill du hjälpa dem praktiskt, stötta dem emotionellt och uppmuntra dem andligt?

I så fall har Adventistsamfundet tjänsten för dig! Ekebyholmsskolan söker två ettåringar* som kan arbeta mestadels kvälls-, natt-, och helgjour på internatet. I arbetet ingår bland annat att se till att eleverna kommer i säng och att finnas till hands under natten. Du erbjuds boende på internatet och de nätter du är i tjänst har du tillgång till ett jourrum.

Vi söker dig, oavsett ålder, som är van att arbeta med ungdomar och som vill tjäna Gud och dina medmänniskor. Vi söker dig som kan bemöta ungdomar med tålamod och respekt och vara en god förebild för dem både socialt och andligt.

För mer information kring tjänsten hör av dig till skolans rektor Yvonne Löfgren (tel: 0175-75950, rektor@ekebyholm.se) eller till missionsföreståndare Göran Hansen (tel: 08 - 545 297 74, goran.hansen@adventist.se)

 

 

* "Ettåring" är en volontärstjänst som Adventistsamfundet erbjuder den som vill prova på att tjäna Gud på heltid under ett år eller en termin. Adventistsamfundet betalar en liten "fickpeng" och den församling/Ekebyholmsskolan där du tjänstgör står bl.a. för husrum. Adventistsamfundet annonserar ibland ut specifika ettåringstjänster - som ovan - men du kan också vända dig till ungdomsavdelningen eller din lokala församling om du har förslag på hur en ettåringstjänst skulle kunna se ut för dig.