Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Sjundedags Adventistsamfundet

Ekonomiassistent Adventistsamfundet

Adventistsamfundet söker ekonomiassistent till samfundets ekonomiavdelning eftersom nuvarande ekonomiassistent går i pension.

Dela

Adventistsamfundet

söker ekonomiassistent

16 juni 2020

Ekonomiassistenten på Adventistsamfundets kansli har mångsidiga arbetsuppgifter och stort eget ansvar för alltifrån bokföring, leverantörsbetalningar och fakturering till administration av hyresavtal, löner och försäkringar. Arbetet innebär att du arbetar enskilt och i nära samverkan med samfundets ekonomichef och redovisningsansvarig. Adventistsamfundets ekonomiavdelning är en relativt liten avdelning som förutsätter god samarbetsförmåga och ger goda möjligheter att växa in i andra arbetsuppgifter beroende på förmåga och behov inom avdelningen. Vi söker nu någon som kan axla dessa arbetsuppgifter.

Du bör ha följande formella erfarenhet och kunskap:

  • Högskoleutbildning inom ekonomi (eller liknande utbildning)
  • Något års yrkeserfarenhet inom ekonomi/administration är önskvärt
  • Erfarenhet av löneadministration, automatisering av betalningar och leverantörsfakturor är meriterande

Vi ser gärna att du som person har ett utvecklat sifferminne, har god administrativ kompetens (kan fullt ut använda förekommande dataprogram inom ekonomiområdet exempelvis Visma 600, Visma administration och Visma lön) samt tycker om att hålla dialog och samverka med anställda, hyresgäster och leverantörer inom samfundets verksamhetsområde. Vi ser det som en fördel att du är medlem i Adventistsamfundet eller sympatiserar med samfundets målsättningar och syfte.

Tjänsten är en 100 % tjänst och lönen är enligt samfundspolicy. Vår målsättning är att tillsätta tjänsten efter semestern, helst senast 1 september om det är möjligt för dig.

Adventistsamfundet arbetar med flextid, har friskvårdsbidrag, erbjuder flyttbidrag och ger ersättning för läkarvård. Vi ser också till att du erbjuds behövlig utbildning, handledning och coaching för att på ett bra sätt klara av ditt uppdrag på ekonomifunktionen.

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

 

Välkommen att sända oss din ansökan och CV senast den 17 juli till missionssekreterare Rainer Refsbäck:

rainer.refsback@adventist.se eller Rainer Refsbäck, Adventistsamfundet, Box 536, 101 30 Stockholm.