Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Inrikes

Dela

Barnledarkonferens 2017

Under ett par år har barnledarkonferenser hållits i Jönköpings Pingstkyrka, men många som velat vara med har inte kunnat komma på grund av platsbrist. Nu flyttas konferensen till Stockholm, vilket innebär att nästa "Jesus till barnen" går av stapeln 3-5 februari 2017.

Efter två mycket uppskattade barnledarkonferenser i Jönköping är det nu klart att nästa konferens kommer att hållas i Filadelfiakyrkan i Stockholm. Datumen blir 3–5 februari 2017 och redan nu är planeringen i full gång.

– Vi är oerhört tacksamma för det samarbete vi fick ha med Jönköping Pingst i anslutning till de två första konferenserna, men inför nästa upplaga har vi ändå känt att det är dags att flytta norrut, säger Olof Edsinger som är ordförande i det nationella söndagsskolnätverket.

– Filadelfiakyrkan i Stockholm har gett oss ett varmt mottagande, och vi ser med spänning fram emot vår nästa konferens. Vi tror att både datumet och platsen kommer att upplevas positivt inte minst för alla barnledare i Norrland som har haft svårt att ta sig ner till Jönköping. Dessutom finns det betydligt mer plats i Filadelfiakyrkan. Trots att vi var 1300 deltagare plus volontärer på förra konferensen fick vi säga nej till flera hundra intresserade.

Det nationella söndagsskolnätverket består av representanter från Adventistsamfundet, EFK, ELM Syd, Equmenia, Filadelfiaförsamlingen i Stockholm, Frälsningsarmén, King’s Kids, Livets Ord, Pingst Ung, Salt, SAU och Youngsters.

www.jesustillbarnen.se