Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Dela

Bara-vara och beachläger

Västeräng

15 jun 2017 - 18 jun 2017

15-18 Juni är alla mellan 18 och 99 välkomna (Ja är du äldre så går det såklart också bra). Är du lite yngre än 18 och vill komma? Det går att ordna med dina föräldrars tillstånd, kontakta mig innan anmälning.

Lägret är till för alla som känner att det inte finns något passande läger för dem på Västeräng. Kanske är du ledare på andra läger och vill bara vara och njuta av Västeräng? Eller är du en av dem som kommer se till att det spelas en hel del beachvolleyboll tack vare våra nya planer.Det kommer att arrangeras en "officiell" turnering med laganmälan under helgen så börja fundera på lag redan nu!

Utöver detta kommer det endast vara morgonandakter och sabbatsskola som är arrangerade aktiviteter. Alla är välkomna att ta egna intiativ till afterglow på altarklippan, bastu och badtunne bad, kanotutflykter och annat skoj.

Vi kommer ha en boss i köket, men eftersom alla insamlade pengar/lägeravgifter ska gå till beachvolleybollplanerna så har vi inga andra ledare eller personal på plats.
Alla lägerdeltagare kommer att få skriva upp sig för att hjälpa till i köket och diska/städa. Men det blir antagligen bara en måltid/person man behöver hjälpa till med.

Lägret börjar alltså Torsdag 15 Juni och kvällsmat är första måltiden men har man med sig matsäck så är man välkommen närsomhällst under dagen. Lägret avslutas på söndag med enklare lunch. Men är vädret bra får man givetvis stanna hela eftermiddagen också.

Nytt för i år är att vi hyr ut delar av Västeräng till Vätternrundan åkare, så utbudet av rum är begränsat. Anmälan innan sista maj är garanterade sängplatser, efter det är det i mån av plats och ni kan behöva ta med tält eller liknande.


Pris vid anmälning innan 31/5 750kr.
Vid sen anmälan 900kr.
Barn 3-10år 250kr, 0-3år gratis.
Och om du kommer på i sista stund att du bara vill komma en dag, 300kr/dag OBS kontakta mig innan du kommer så att det finns mat innan du kommer.

Anmäl dig här

Tänk på att alla avgifter - kostnaden för mat går till insamlingen för våra beachvolleybollplaner.

För frågor, kontakta KG Eriksson.