Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Läger & Träffar

Bara-vara-läger och beachvolleyturnering
Dela

Bara-vara-läger och beachvolleyturnering

Västeräng

ons 15 jun - sön 19 jun

15-19 juni är alla mellan 18 och 99 år välkomna (Ja är du äldre så går det såklart också bra). Är du lite yngre än 18 år och vill komma? Det går att ordna med dina föräldrars tillstånd, kontakta mig innan anmälning.

Lägret är till för alla som känner att det inte finns något passande läger för dem på Västeräng. Kanske är du ledare på andra läger och vill bara vara och njuta av Västeräng? Eller är du en av dem som kommer se till att det spelas en hel del beachvolleyboll tack vare våra nya planer. Det kommer att arrangeras en "officiell" turnering med laganmälan under helgen så börja fundera på lag redan nu!

I och med uppehållet under pandemin blev inte planerna använda lika mycket och har blivit i sämre skick. Därför kommer pengarna från lägret till viss del att gå till att skötsel av planerna så att de kan hållas fina och trevliga.

Utöver detta kommer det endast vara morgonandakter och sabbatsskola som är arrangerade aktiviteter. Alla är välkomna att ta egna intiativ till afterglow på altarklippan, bastu och badtunnebad (inte säkert att den är i ordning), kanotutflykter och annat skoj.

Vi kommer ha en boss i köket, men eftersom insamlade pengar/lägeravgifter ska gå till beachvolleybollplanerna så har vi inga andra ledare eller personal på plats.
Alla lägerdeltagare kommer att få skriva upp sig för att hjälpa till i köket och diska/städa. Men det blir antagligen bara en måltid/person man behöver hjälpa till med.

Lägret börjar alltså Onsdag 15 Juni och kvällsmat är första måltiden men har man med sig matsäck så är man välkommen när som helst under dagen. Lägret avslutas på söndag med enklare lunch. Men är vädret bra får man givetvis stanna hela eftermiddagen också.

Även i år hyr vi ut delar av Västeräng till Vätternrundandeltagar så vi utbudet av rum är begränsat. Anmälan innan sista maj är garanterade sängplatser, efter det är det i mån av plats och ni kan behöva ta med tält eller liknande.

Priser innan 31 maj:
Onsdag - Söndag: 900 kr
Fredag - Söndag: 500 kr
Onsdag - Fredag: 500 kr

Priser efter 31 maj:
Onsdag - Söndag: 1100 kr
Fredag - Söndag: 700 kr
Onsdag - Fredag: 700 kr

Barn
7-15 år Halva priset
0-6 år gratis

Och om du kommer på i sista stund att du bara vill komma en dag, 300 kr/dag OBS. kontakta Peter eller Jason innan du kommer så att det finns mat innan du kommer.

Anmäl dig här