Namn: Lösen: Logga in
 • Välkommen 1Adventistsamfundet i Sverige är ett levande kristet trossamfund med ca 2.800 döpta medlemmar i 40 församlingar & grupper. Du kanske känner igen oss som Adventkyrkan, som våra församlingar ofta heter. 12 maj 2010
 • Välkommen 2Adventisterna i Sverige är en del av ett världsvitt samfund, Seventh-day Adventist Church, med över 18 miljoner medlemmar i fler än 200 länder. Vi hoppas att du ska lära känna oss bättre med ditt besök på vår hemsida.12 maj 2010
 • Vill du inte missa något av Skandinaviska Bokförlagets nya böcker? Vill du ha det bästa priset på nya böcker och bra rabatter på gamla? Vill du ha en förmånlig leveranskostnad på alla böcker du beställer när bokklubbsbokens skickas?
  Bli medlem i bokklubben nu!Vill du inte missa något av Skandinaviska Bokförlagets nya böcker? Vill du ha det bästa priset på nya böcker och bra rabatter på gamla? Vill du ha en förmånlig leveranskostnad på alla böcker du beställer när bokklubbsbokens skickas?

  Då är Skandinaviska Bokförlagets Bokklubb något för dig! Här är två medlemsalternativ och en beskrivning av vad de innebär:

  Klubbmedlem

  • Information från bokklubben skickas ut 3-4 gånger om året, via post eller e-post, om bokklubbsboken och andra erbjudanden och när du senast måste avbeställa/beställa för att utnyttja bokklubben på bästa sätt!
  • ”Bokklubbsboken” är en nyutgiven bok med 20 % klubbrabatt. Bokklubbsbok som inte önskas måste avbeställas inom utsatt tid.
  • Andra ”klubberbjudanden” om nya och gamla böcker till bra priser, måste beställas inom utsatt tid.
  • Klubbmedlemmar har 10 % rabatt på tidigare bokklubbsböcker.
  • Alla produkter som beställs inom utsatt tid, vare sig det är klubberbjudanden eller övriga produkter i förlagets sortiment, skickas till samma låga porto: 34 kr!
  • Klubbförsändelsen skickas till dig efter utsatt datum med faktura (betalningsvillkor 30 dagar). Du har 14 dagars ångerrätt och står för ev. returporto.

  Premiummedlem

  • Samma villkor som klubbmedlem med den enda skillnaden att du får alla nya böcker hemskickade utan att du behöver tänka på något! Du prenumererar helt enkelt på alla nya böcker!
  • Det enda du behöver tänka på är att avbeställa oönskade nya böcker, eller beställa övriga erbjudanden, inom utsatt tid!

   

  Hur blir jag medlem?

  Läs din bok ute!


  Så länge lagret räcker så får alla nya bokklubbsmedlemmar en SB-sittdyna att ha med sig ut i naturen. Den kan vikas ihop bekvämt. Skickas ut med nästa bokklubbsbok.

  Skicka dina personuppgifter (inkl personnummer) till butik@skandinaviskabokforlaget.se så kommer du med i nästa utskick av bokklubbens nyhetsbrev.

  Du kan också anmäla dig genom att logga in i butiken: www.skandinaviskabokforlaget.se och beställa bokkubbsboken inom utsatt tid (se information om bokklubben på förlagets hemsida) till ordinarie pris och i meddelandefältet meddela att du önskar bli medlem i bokklubben. Då återbetalas rabatten till dig inom några dagar och du får dina varor skickade till dig på bokklubbens villkor.

  Frågor och svar

  F: Om jag som bokklubbsmedlem beställer böcker efter den utsatta tiden, får jag samma rabatter och förmåner då?
  S: Du får din vanliga bokklubbsrabatt på själva varorna, men portot blir det vanliga portot (alltså inte det förmånliga portot på 34 kr). Om du inte behöver böckerna på en gång, så kan du i meddelandefältet skriva att du vill ha böckerna levererade med din nästa bokklubbsbok.
  Den senaste bokklubbsboken får du inte till det förmånliga pris som den har om du beställt den inom utsatt tid. När tidsgränsen gått, får du den vanliga rabatten (ca 10 %).

  6 jun 2016
Nyheter
 • Terrorattack i Stockholm fördömsÄnnu en gång har Europa drabbats av en feg terroristattack där oskyldiga människor mejats ner av ett kapat fordon, denna gång i centrala Stockholm. Adventistsamfundets unionskontor ligger bara ett drygt kvarter från den stora gågatan Drottninggatan där den stulna lastbilen körde på och dödade och skadade ett obekräftat antal människor under fredagseftermiddagen den 7 april.fr 7 apr
 • Nytt ledarskap i norska unionenMissionsföreståndaren Reidar J. Kvinge i Adventistsamfundet i Norge meddelade den 15 mars att han önskar avgå. "Det är på grund av en allt starkare längtan efter att få vara engagerad i direkt själavinnande arbete som jag beslutat att stiga tillbaka som unionsledare", förklarade Reidar sitt beslut.fr 24 mar
 • Organisationsdokument publiceradeMed anledning av det kommande Unionsmötet i sommar har Generalkonferensens regelverk "Working Policy" och Församlingshandboken "Church Manual" efterfrågats.ti 21 mar
 • Är du den vi söker?Ekebyholmsskolan söker ny medarbetare på internatet, en husförälder på 50 %.fr 17 mar
 • Adventistsamfundet uppmärksammas om högskoleprovetI Sveriges Radios nyhetssändningar under torsdagen har förändringarna kring hur högskoleprovet ges uppmärksammat att Adventistsamfundet är en orsak till förändringen.to 9 mar
Kalender
 • Tionde och gåvor
  151378-7 pg
  269-9973 bg

  Adventist Media (böcker)
  639784-8 pg

  ADRA (hjälpaktion och katastroffond)
  900721-2 pg
  900-7212 bg
 • Kontakt
  Sjundedags Adventistsamfundet
  Box 536 - 101 30 STOCKHOLM
  Tel 08-545 29 770
  E-post
  Kontakta webbmaster
  Copyright © 2010 Sjundedags Adventistsamfundet
 • Tipsa en vän
  Bookmark and Share